Popularna youtuberica objavila je snimku svog kućnog porođaja: "Nije bio bezbolan"

CHELSEA Kay Hurst i Nick Hurst popularni su youtuberi, a 12. srpnja dobili su svoje prvo dijete, dječaka Hudsona Owena Hursta. 

Chelsea se odlučila za kućni porođaj. Kaže da je znala da će odabrati tu opciju i prije nego što je ostala trudna. 

"Nešto u vezi s tim jednostavno mi se činilo ispravnim i mirnim. Takva sam osoba. Pomisao da sam u blizini svog supruga i malog tima ljudi jednostavno je činila da se osjećam dobro", napisala je novopečena majka na Instagramu.

Ističe da njen porođaj nije bio bezbolan, ali je bio osnažujući.

"Puštali smo umirujuću glazbu. Izvela sam psa u šetnju, a suprug me držao za ruku i držao dok sam imala kontrakcije. Porođaj je bio luda igra uma - pitala sam se hoću li biti dobra mama, jesam li stvarno spremna na ovo, a čuti potvrdne odgovore moje babice, doule i supruga bilo je nevjerojatno ohrabrujuće", dodala je opisujući svoje iskustvo.

Chelsea je odlučila pokušati inspirirati druge buduće mame i trudnice da i same razmisle o kućnom porođaju ako imaju tu mogućnost. Zbog toga je snimila cijeli proces, od laganih trudova koji su počeli u 6:30 do šampanjca i večere u krevetu u 20:30, kad je već držala svog sina u rukama. Snimka je objavljena na njihovom kanalu te je u samo par sati pregledana 50 tisuća puta.

Pročitajte više