Poznati tate obilježavaju svoj dan: Nismo mi očevi baš za baciti

Foto: Pexels

DAN očeva u 52 zemlje svijeta slavi se treće nedjelje u lipnju, ali u Hrvatskoj i još nekim europskim zemljama se taj dan obilježava 19. ožujka. To je dan posvećen svim očevima i njihovoj važnoj ulozi u odgoju djece. Njihov utjecaj na djecu je neupitan, a postoje i neki znakovi koji jasno ukazuju da će vaš partner biti odličan tata.

Poznati očevi ovaj poseban dan obilježavaju sa svojom djecom i boljim polovicama, a neki su mu posvetu objavili i na Instagramu. 

Marko Tolja i njegova supruga Ana su prije dvije godine postali roditelji dječaka kojem su dali ime Maro. Pjevač svaki slobodan trenutak provodi sa svojim sinom, a današnji dan obilježio je fotografijom na kojoj ga nosi na leđima.

"Pa nismo ni mi očevi baš za bacit' da ne bi imali svoj dan! Happy Father’s Day", napisao je. 

Voditelj Frano Ridjan sa suprugom Leom ima jednogodišnjeg Manuela i trogodišnjeg Maura. On je poručio: "Sretan vam Dan očeva! Budite tate, to je bitnije od bankomata. Tata odgaja dijete da postane čovjek, novac to ne može.”

Na profilu NK Rijeke objavljene su fotografije intimnih obiteljskih trenutaka Andreja Prskala, Ivana Tomečaka i Franka Andrijaševića.

"Svim tatama želimo sretan Dan očeva", njihova je poruka.

Pročitajte više