Princ Harry je sinu za krsnog kuma odabrao najboljeg prijatelja, evo tko je on

Foto: EPA-EFE, Cover, Getty

PROTEKLE subote kršten je maleni Archie Harrison Mountbatten-Windsor, dječak čije je rođenje s nestrpljenjem iščekivao cijeli svijet. 

Sin princa Harryja i Meghan Markle kršten je u privatnoj kapelici u dvorcu Windsor, a bio je odjeven u ručno izrađenu kraljevsku haljinu za krštenje koju su za tu prigodu nosile sve kraljevske bebe u posljednjih 11 godina. Neka od imena koja su se spominjala za krsne kumove bili su i parovi poput Baracka i Michelle Obame te Amal i Georgea Clooneyja, ali tko je sve dobio tu čast još nije otkriveno. Naime, par je odlučio i da će prema željama kumova njihova imena ostati tajna.

Ipak, teško je čuvati tajne kada cijeli svijet zna za vas pa je jedno ime procurilo u javnost.

Prema The Sunday Timesu, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa čast da bude kum njihovom sinu dali su Charlieju van Straubenzeeu. 

Harry i Charlie su već desetljećima bliski prijatelji, a upoznali su se u školi Ludgrove u Wokinghamu koju pohađaju dječaci u dobi od 8 do 13 godina. No tko je uopće Charlie?

Embed from Getty Images

Osim što su njih dvojica prijatelji, Charliejev stariji brat Thomas je jedan od najboljih prijatelja princa Williama, a zanimljivo je da je upravo Thomas još 2015. godine bio jedan od kumova malenoj Charlotte.

O njihovom prijateljstvu svjedoči i činjenica da je Charlie navodno održao govor za pamćenje na vjenčanju princa Harryja i Meghan Markle te je s uzvanicima podijelio brojne urnebesne anegdote koje su njih dvojica doživjela, piše Marie Claire.

Godinama su bili na glasu kao vječni neženje, a onda su obojica uplovila u bračnu luku u razmaku od svega mjesec dana.

Nažalost, titula najboljeg prinčevog prijatelja nije "posao na puno radno vrijeme" pa je Charlie, između ostalog, voditelj financijskog odjela londonske poslovnice jednog investicijskog društva.

 

Pročitajte više