Rihanna otkrila neobičnu stvar koju je primijetila kod sebe otkad je postala mama

Foto: EPA

ČESTO počinjemo razumjeti svoje roditelje tak kada dobijemo dijete, a ni slavni nisu iznimka. Jedna od njih je i poznata pjevačica i glumica Rihanna koja je otkrila ''čudnu'' stvar koju je primijetila kod sebe otkako je u svibnju rodila svog sina. 34-godišnjakinja je razgovarala o majčinstvu u nedavnom intervjuu za E! News i priznala kako je tek nakon što je i sama postala roditelj shvatila koliko je zapravo slična vlastitoj majci, piše Independent.

''Prečudno je, ali otkad sam postala majka, vidim koliko sam zapravo slična svojoj majci. Čak i one najmanje sitnice koje su me nekad prije u životu toliko živcirale kod nje sad ja radim. Imam doslovno jednak izraz lica, govorim identične stvari, kašljem baš poput nje. Pa čak i pomičem usta jednako kao i ona'', rekla je Rihanna i dodala kako je prvi put njihove sličnosti vidjela tek nakon poroda.

"Ne znam kada sam joj počela sličiti, prije nisam to nikad ni pomislila. Ili to prije jednostavno nisam primjećivala ili se nije dogodilo sve dok nisam rodila'', priznala je i dodala kako joj je, bez obzira na to koliko joj je ova pojava čudna, ipak drago što je sve sličnija svojoj majci.

Pročitajte više