Rodila u avionu - javnost konačno može pogledati i takvu snimku

Foto: Facebook

MOŽDA je nekada bilo neobično, no sudeći prema pisanju portala Mummy Pages gdje tvrde da se svaki tjedan negdje u zraku rodi barem jedna beba, to više i nije toliko neobično. No, naravno, ne pričaju svi javno kako su i gdje rodili, niti su baš svi ludi za objavljivanjem svojih privatnih snimki, pa je tako znatiželjna javnost do sada bila uskraćena za jedno takvo stvarno iskustvo. A onda se pojavila i snimka koja je, barem nakratko, proslavila mamu Shelley Hedgecock i njenog novorođenog sina Christopha - još jednu bebu koja je svojim neobičnim tajmingom za porod zaslužila doživotne besplatne letove.

Cijela je priča postala zanimljiva zbog video snimke. Dokaz da ljudi trebaju opipljivo jamstvo da bi pokazali veći interes i tako je javnost doznala što se toga dana zapravo dogodilo.

<<<Žena rodila u Uberu - naravno da su nas odmah zanimali detalji<<<

Mama Shelley putovala je sa svojim suprugom i dvoje djece na relaciji Fort Lauderdale - Dallas. I prije nego su se ukrcali na let nije još baš bilo dobro, a kada se avion vinuo u zrak, shvatila je što se događa. Alarmirali su aerodrom u New Orleansu, no mali Christoph nije želio čekati. Srećom, avionom je putovala i jedna medicinska sestra koja je pripomogla na porodu, no kako se na snimci vidi, mama se nije pretjerano izmorila. Porod je bio brz, pa je bebica i prije slijetanja u New Orleans već bila umotana i uživala u letu.

A zahvaljujući ženi, također mami koja je sjedila ispred Shelley te bila blizak svjedok ovog malog čuda, uz blagoslov mame nastala je snimka koja je kratko preletjela svijetom, a malom Christophu ostat će kao doživotna uspomena.

Drama je doduše izostala, no i sama pomisao na porod miljama visoko u zraku dovoljno je sama po sebi dramatična. Zar ne?

Pročitajte više