Roditelji dječaku nisu mogli ispuniti želju, on odlučio uzeti stvar u svoje ruke

Foto: Facebook

14-GODIŠNJI dječak Isaiah Tuckett želio je posjetiti Disney World, no njegovoj je obitelji takvo putovanje bilo preskupo.

"Jednostavno nikada nismo imali dovoljno ušteđevine kako bismo otišli na taj put. To je bilo nešto što je on oduvijek želio", rekla je njegova majka Cheri.

Dječak nije dugo očajavao nego je odlučio preuzeti stvari u svoje ruke. S 12 je godina počeo peći popularne kolačiće, koji su ubrzo postali hit i narudžbe su krenule same od sebe. Maturalne zabave, promocije, rođendani, vjenčanja - nije bilo proslave bez njegovih ukusnih kolačića. 

Prodajom pakiranja po cijeni od 20 dolara, odnosno 130 kuna, u godinu je dana uspio uštedjeti oko četiri i pol tisuće dolara ili oko 30.000 kuna. 

"Bila sam zaprepaštena što je to ostvario u godinu dana. Ponosna sam na njega jer se držao svog cilja i ostao fokusiran na njega. Nijednu narudžbu nije odbio", ispričala je njegova mama. 

Povodom prošlogodišnjeg Dana zahvalnosti Isaiah je napokon posjetio Disney World. Sam je platio letove, hotel i ulaznice za cijelu obitelj: mamu, tatu, braću i nećaka. 

"Ostao sam iznenađen i ponosan na sebe", rekao je skromni Isaiah. 

"Činjenica da je uspio prikupiti novac i odvesti nas tamo je uspomena koju nikada nećemo zaboraviti. Osjećam se blagoslovljeno što mi je sin", rekla je Cheri. 

No njegova priča tu ne staje i vrijedni Isaiah već ima novi cilj. Počeo je štedjeti za automobil koji će smjeti voziti za dvije godine. 

Pročitajte više