Roditelji troje tragično preminule djece dobili bebu i otkrili njeno simbolično ime

LEILA i Danny Abdallah izgubili su svoje kćeri Siennu (8) i Angelinu (12) i sina Anthonyja (13) u automobilskoj tragediji u Oatlandsu, u zapadnom Sydneyju, 1. veljače 2020. godine. Njihova nećakinja Veronique Sakr (11) također je poginula.

Abdallahovi su u petak dočekali svoje sedmo dijete, djevojčicu koju su odlučili nazvati Selina, kombinacijom imena Sienna i Angelina. Obitelj je ranije rekla da se nadaju da će beba označiti novi početak za njihovu preostalu djecu Lianu (12), Alexa (7) i Michaela (5).

Za ideju za simbolično ime za bebu zaslužna je najstarija kći

Na predivnim videima objavljenim na društvenim mrežama troje djece prvi put susreće svoju malu sestru. Dok djeca uzbuđeno sjedaju na majčin bolnički krevet, ona pita jesu li spremni za susret s malom Selinom i nježno je stavlja u Lianin zagrljaj.

"Zašto plače?" pita zabrinuta 12-godišnjakinja. "Ne znam, jer je beba", kroz smijeh odgovara njezina majka.

Pratitelji su vrlo brzo pretrpali komentare porukama podrške i nježnosti zbog prinove i predivnog imena za djevojčicu. "Prelijepo ime za tako dragocjeno dijete. Neka vam Bog i dalje daje snagu i utjehu", napisala je jedna žena.

"Bog blagoslovio tvoju prekrasnu obitelj. Selina je tako lijepo ime", napisala je druga.

Gospođa Abdallah je za Daily Telegraph rekla da se osjećala "nadrealno" kad je prvi put vidjela bebu Selinu i priznala je da je isplakala suze radosnice. "Donijeli smo novi život na svijet, ne mogu vjerovati koliko smo blagoslovljeni nakon svega što smo izgubili. Ona će nastaviti uspomene na Siennu, Angelinu i Anthonyja."

Pročitajte više