Ronaldo i Georgina objavili spol i ime buduće bebe

Foto: Instagram  

KAKO bi preduhitrili poznanike i znatiželjnu javnost, Cristiano Ronaldo i njegova djevojka Georgina  Rodriguez ovaj su vikend objavili veliku vijest. 

Da u dom velikog nogometaša uskoro stiže četvrta beba, to znaju svi, kao i informaciju da će to biti prva zajednička beba Cristiana i Georgine te jedina beba koju će, uz Cristiana, odgajati i majka. Poznato vam je naravno da su njegovih troje djece, 7-godišnjeg Cristiana Juniora i blizance Matea i Evu, koji još nemaju ni godinu dana, rodile surogat majke, pa svijet željno iščekuje bebicu za koju će konačno znati tko mu je majka. 

Zato su se o bebici ovaj vikend oglasili oboje, kao par, a osim što su svijetu otkrili kojeg će spola biti, objavili su i njeno buduće ime.  

Da, njeno, jer će Georgina krajem godine roditi curicu, a kako su istaknuli u objavi, imat će dva imena  - prvo je dao Cristiano, a drugo je odabrala Georgina. 

"Samo smo vam željeli reći da smo odabrali ime. Nama je prelijepo", napisali su pod objavom u kojoj su otkrili doista slatku kombinaciju imena: Alana Martina.  

Pročitajte više