Ronaldo objavio fotku s kćerkicom i odmah raspametio Instagram

Foto: Instagram 

NAKON informacije da je Beyonceina slika iz veljače ove godine, na kojoj je obznanila trudnoću (podatak koji smo već odavno prožvakali i u međuvremenu upoznali i bebe), najlajkanija fotka na Instagramu ove godine, Ronaldo je samo jednom objavom jučer možda na tragu da njegova fotka do kraja godine postane najpopularnija. 

Iako je od objave fotografije na kojoj pozira sa svojom starijom kćeri Evom, sekom blizankom malog Matea, koje je Ronaldu rodila surogat majka, prošao samo jedan dan, ona je već prikupila više od 5,4 milijuna lajkova, a broj raste iz minute u minute.  

Velika je seka tako došla u samo središte pozornosti cjelokupne svjetske javnosti koja je dosad, upravo putem Instagrama i drugih društvenih mreža, dobro upoznala najstarije Cristianovo dijete, Cristiana Juniora. 

On je već multinacionalna zvijezda iako mu je tek sedam godina, a kako Cristiano ima običaj često objavljivati fotografije iz privatnog života, za očekivati je da će sličnu popularnost steći i djeca koju je dobio ove godine.  


Podsjetimo, početkom lipnja je surogat majka u Americi rodila blizance Matea i Evu, preslatku djevojčicu sa spomenute fotografije, dok je posljednje, četvrto Ronaldovo dijete, rodila njegova zaručnica Georgina Rodriguez, 12. studenog ove godine. To je njihovo prvo zajedničko dijete, a riječ je o djevojčici, odnosno mlađoj seki koju je par nazvao Alana Martina. 
 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz cristiano ronaldo, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: cristiano ronaldo.
 
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.
 

Pročitajte više