Samohrana mama savjetovala ženama da muškarcima daju prednost nad djecom

Foto: Shutterstock

KONTROVERZAN video naslova "Savjeti za samohrane majke koje se bore s pronalaskom muškarca" uklonjen je s YouTubea nakon što je izazvao burnu raspravu. U njemu je žena imena Kim savjetovala samohranim majkama da "prestanu stavljati potrebe svoje djece ispred svojih dečkiju".

"Samohrane majke, ne znam zašto mislite da bi neki muškarac poželio biti s vama ako su vam djeca na prvom mjestu. Njih nije briga za bilo kakvu prtljagu ili dramu koju nosite iz prethodne veze i očekuje se da to zaboravite ako ulazite u novu vezu", rekla je.

U odjeljku za komentare ubrzo je izbila žustra rasprava, gdje jedni smatraju da je u pravu, dok su joj drugi poručili da je sebična.

"Istina. Kad vidim da nekome na profilu na stranici za traženje partnera piše da su mu djeca na prvom mjestu, bježim glavom bez obzira. Jer, koliko god se ti trudio biti najbolji partner, uvijek će biti kako djeca požele", smatra jedna osoba.

"Uvijek bježim od ljudi kojima su djeca broj 1. Zašto ulaziti u vezu s nekim tko mi već poručuje da niti ne pokušavam? Tko god pokuša nešto s takvim ljudima ima nisko samopouzdanje. A osim djece, sličan problem su i kućni ljubimci", tvrdi druga.

Međutim, većina je onih koji su je ismijali i poručili da je njezin stav možda jedan od glavnih razloga zašto je sama.

"Nisam stručnjak za veze, ali sam majka i jasno mi je zašto ne možeš nikoga naći", "Tvoja djeca zaslužuju bolju majku", kažu oni.

Pročitajte više