Savršen izum za dohranu - bolje pomagalo nismo vidjeli!

Screenshoot: Vimeo

Savršen izum za svaku mamu: u sekundi napravite sokić ili kašicu za cijeli tjedan

NEMA mame koja nestrpljivo ne dočeka prvi dan dohrane svoje bebe. To je veliki dan za svaku bebu: kruta hrana konačno! Ali već prvi dan mame uvide i onu negativniju stranu. Počela je sezona mrlja, pljuckanja, stalnog presvlačenja i još veće gomile prljavog rublja i definitivno više prljavog suđa.

Da, zeznuto je to doba hranjenja kašicama ali, naravno, svaka će mama bez pogovora svaki dan miksati, prokuhavati, rezuckati i kombinirati namirnice, bez pogovora svu tu „mašineriju“ nositi sa sobom gdje god da krene. Zato bi bilo u redu da si barem u jednom dijelu olakša taj posao.

>>>Ovo su najbolje bočice za hranjenje poslije dojenja<<<

Za samo 25 dolara mama bi na dar mogla dobiti super Squezze Station koji nudi pregršt toga – posudice i blender za miksanje, alat za gnječenje i postaju na kojoj će u tren oka kašice i sokiće pospremiti u nepropusne vrećice sa žličicom, s kojom će samo blagim stiskom moći lako hraniti svoju bebu. Vrećice može napuniti u jednom danu za nekoliko porcija, pohraniti ih na sigurno i nositi sa sobom gdje god krenuli. I ne samo da vam neće zauzimati puno prostora u vašoj prtljagi za šetnje, nego ćete hranjenje odraditi bez prljavog posuđa.

Lako, brzo i jednostavno.

A cijeli je set moguće nadograditi brojnim dodatnim priborom.

Proizvod postoji na tržištu već neko vrijeme pa stoga vjerujemo da neki od vas već imaju ovaj praktičan „alat“ i baš nas zanima kakva su vaša iskustva?

Jer u videu izgleda presavršeno praktično! A svaka mama žudi baš za tim.

 

Pročitajte više