Sestra Britney Spears javno pričala o "incidentu s nožem", Britney joj brzo uzvratila

Foto: YouTube screenshot

POP zvijezda Britney Spears je u petak svojom objavom na Twitteru napala svoju mlađu sestru Jamie Lynn Spears zbog njenih tvrdnji u kojima prepričava incident s nožem, a koju starija sestra osporava, tvrdeći da bi "samo ološ izmišljao takve stvari o nekome".

Teške riječi o starijoj sestri

Jamie Lynn Spears tvrdi u svojim netom objavljenim memoarima "Stvari koje bih trebala reći" da se njena starija sestra zaključala s njom u sobi dok je držala nož jer je bila neobjašnjivo "uplašena".

Voditeljica emisije Juju Chang pitala je Jamie Lynn Spears ranije ovog tjedna o tom ulomku u knjizi, uz napomenu da je svoju sestru opisala kao "nestabilnu, paranoičnu, nepredvidljivu". Također je upitala za mišljenje o trenutnom stanju duha svoje starije sestre.

"Ne mogu zapravo govoriti o tuđem stanju duha. Mislim da to nije pošteno", inzistirala je Jamie Lynn Spears. Svojedobno je u emisiji Good Morning, America svoju stariju sestru okarakterizirala kao nekontroliranu.

Britney joj je ubrzo uzvratila

No, njezina je sestra uzvratila na Twitteru: "Jamie Lynn... Čestitam, dušo! Spustila si se na potpuno novu nisku razinu. Nikad nisam bila u tvojoj blizini s nožem... Molim te, prestani s tim ludim lažima za holivudske knjige."

Britney Spears uzvratila joj je u podužem tweetu, tvrdeći da njezina mlađa sestra nikada nije bila u njenoj blizini u to vrijeme i upitala: "Pa zašto uopće priča o tome osim ako ona želi prodati knjigu na moj račun?"

Jamie Lynn Spears reagirala je na Instagramu napisavši: "Žao mi je što ću razočarati sestru, ali moja knjiga nije o njoj. Ne mogu promijeniti činjenicu da sam i ja rođena kao Spears i da neka od mojih iskustava uključuju moju sestru. Naporno sam radila još prije nego što sam bila tinejdžerica i izgradila sam svoju karijeru unatoč tome što sam bila samo nečija sestra."

Pročitajte više