Holivudska glumica rodila treće dijete. Sretnu vijest objavila je urnebesnom fotkom

Foto: Guliver Image

JENNIFER LOVE HEWITT i njen suprug Brian Hallisay dočekali su svoje treće dijete, a glumica je objavila fotografiju trudničkog trbuha iz bolnice netom prije porođaja. Na crno-bijeloj fotografiji vidi se preslatki trbuh s crtežima i riječima koje su u obliku privremenih tetovaža ispisala njena djeca Autumn (7) i Atticus (6). Iskoristili su njezin pupak kao nos i dodali crtež očiju koje namiguju, dok su umjesto usta napisali "almost cooked" (engl. skoro kuhano). Pored toga su otkrili i da je njihova slavna mama u posljednjem mjesecu trudnoće, kao i da nosi dječaka.

"Ovako su me djeca ispratila u bolnicu, a moj je trbuh bio veliki hit među osobljem", pohvalila se glumica u opisu simpatične fotografije.

Opisala je i svoje iskustvo na porođaju: "Kažu da žene ostave svoje tijelo na porođaju, putuju do zvijezda da bi odabrale duše svojih beba, s kojima se onda vraćaju na ovaj svijet. Bila je moja najveća čast otići i donijeti tebe, Aidane Jamese. Sad se vraćamo maženju i odmaranju." 

Hewitt i Hallisay vjenčani su od 2013., a fanovi su bili oduševljeni kad su doznali da je par odlučio svoje dijete nazvati po djetetu Jenniferinog lika iz serije Šaptačica duhovima.

Pročitajte više