Slavna pjevačica ima baš dobar beauty savjet za friške mame

Foto: Splash/Instagram

ZNA iz iskustva, za ono vrijeme kad zbog bebe ne stignete brinuti o sebi.

Ako mislite da slavne mame imaju više vremena od vas, da ih njihove bebe puste da se na miru istuširaju? U krivu ste. I one "pate" od istog sindroma.

No svatko ima neki svoj trik s kojim se uspješno bori protiv nedostatka vremena.

Sve to dobro zna i ljupka Cheryl Cole, bivša članica grupe Girls Aloud koja je na proljeće rodila svog prvog sina.

Od tad se nije pojavljivala u javnosti niti je pričala o iskustvima majčinstva, sve dok nedavno nije dala intervju za američku radijsku postaju "This Morning".

Intervju još nije emitiran, ali je i najava dosta toga rekla.

34-godišnja Cheryl u intervjuu će pričati o svom trenutnom životu, kako je mikrofon zamijenila pelenama te kako je sad usredotočena na neke druge stvari, osim karijere. 

Trenutno uživa u sinu kojeg su ona i njen partner Liam Payne nazvali Bear. Kladimo se da malenog zovu Little Bear, iako malena grudica već zadaje puno posla "mami medvjedici". O tome je i pričala u intervjuu, kako joj se životna rutina u potpunosti promijenila te koliko sada uopće mari za svoj izgled. Iako više ne stigne brinuti o sebi kao prije, definitivno se nije opustila.

Tada je otkrila svoj trik za divnu, hidratiziranu kožu čak i onda kad se ne stigne propisno istuširati. Tajna je u uljima koje nanosi na kožu lica, tijela i kosu. Najviše voli kokosovo ulje koje nanosi za vrijeme tuširanja jer više nema vremena mazati se nakon brisanja. Uljem je doslovno zamijenila losione, kremice i regenerator, a koža i kosa blistaju joj kao da ima sve vrijeme svijeta da im se toliko posveti.

Mame, čule ste!

 

 

Pročitajte više