Službenom objavom o rođenju blizanaca Clooneyevi nasmijali cijeli svijet

Foto: Instagram 

DAKLE i on je konačno dobio djecu! Čestitamo zgođušnom Clooneyu i njegovoj još zgodniji ženici Amal na rođenju blizanaca, kćerkici Elli i sinu Alexanderu koji su, javljaju mediji, jučer došli na svijet. 

No dok čekamo prve službene fotografije, slavni par već je "odradio" službenu objavu koju su u medije pustili njihovi službeni predstavnici, no tu tom "službenom " i stiže kraj. Sve će vam biti jasnije kada pročitate kako su se to službeno obratili javnosti:  

"Amal i George jutros su konačno dočekali svoje blizance. Ella, Alexander i Amal su zdravi, sretni i hvala na pitanju - jako dobro", ali službena objava imala je i dodatak: 

"George je jedino još uvijek pod sedativima i trebao bi se u potpunosti oporaviti za koji dan", čime su propisno nasmijali javnost, baš onako u Clooney tonu. 

I dok čekamo prve službene fotografije njihove velike obitelji, možemo samo zaključiti, šaljivo kao što nas je na to George navikao, da on nije imao prste u odabiru imena jer da jest, njihova bi se djeca sada zvala Casa i Amigos. Odnosno, barem se tako šalio (valjda se zaista šalio) dok su još uvijek čekali ovaj sretan događaj. 

Pogledajte i otud mu ideja baš za ta imena:  

Događaj koji je zakleti neženja Clooney čekao dugih 56 godina. Bit će da je konačno sazreo i za tu ulogu. I da će u njoj jednako uživati kao i 39-godišnja mama Amal.   

  

Pročitajte više