Snimka tate koji je pomogao sinu da susjedstvu prizna da je gay postala viralna

15-GODIŠNJI dječak i njegov tata postali su prave zvijezde TikToka nakon što je dječak javno priznao da je homoseksualac.

Naime, Caden Wyatt je rekao svojoj obitelji da je gay još prije godinu dana, a ove godine su odlučili cijelome svijetu pokazati koliko su ponosni na njega.

@wyattearptulsa

Happy Pride Month to y’all, especially to my son! Love you @cadenwyatt12 #pridemonth #pride2021🏳️‍🌈 #ally #prouddad #proudmom Just do you boo…❤️

♬ Born This Way - Lady Gaga

U videozapisu koji kruži društvenim mrežama vidi se njegov tata John, koji mu je pomogao podignuti zastavu duginih boja ispred njihove kuće u Oklahomi. Tako su obilježili Mjesec ponosa.

"Svima vama sretan Mjesec ponosa. Posebno mom sinu! Volim te", poručio je ponosni tata.

Na samom početku videa John kaže: "Spremamo se šokirati Oklahomu i naše susjedstvo."

Njihov video je u samo nekoliko dana prikupio dva milijuna pregleda te brojne lajkove i pozitivne komentare. Također, mnogi nisu skrivali oduševljenje podrškom koju ovi roditelji pružaju svome sinu.

Govoreći o viralnom videu za BuzzFeed News, Caden je rekao: "Stvarno sam sretan što imam takve roditelje koji me podržavaju jer znam da mnogi drugi ljudi nisu te sreće kao ja."

Naime, područje u kojem žive je poznato po tome što nije tolerantno prema LGBTQ + zajednici. Srećom, nakon hrabrog istupa ove obitelji, nisu se suočili s negativnim reakcijama svojih susjeda, prenosi Independent.

Pročitajte više