Sretno razvedena mama na urnebesan način razbija stereotipe o samohranim majkama

BITI samohrana majka nije uvijek lako. Ali ima nevjerojatnih prednosti, tvrdi Kayla Acevedo. Ova mama kaže da je shvatila da su mnogi prepuni stereotipa o samohranim majkama nakon što je objavila da se razvodi.

"Netko je komentirao da ću požaliti jer nitko ne želi izlaziti s nekime tko ima djecu. I tako sam osmislila popularnu seriju videa pod nazivom ‘Tužna samohrana mama’ u kojima pokazujem kakav je zapravo život sretno razvedene majke", objasnila je Acevedo.

"Jedan dan u životu tužne samohrane majke", rekla je turobnim glasom u prvom videu serijala koji je objavila u svibnju ove godine.

@kaylaavocadoo Reply to @rodandkeyboard pray for me #momtok #singlemom #toddlermom #canadianmom #momsoftiktok #momlife #coparentinggoals #singlemomproblems #fyp #adhdinwoman ♬ Get You The Moon - Kina

"Prvo, probudim se u velikom bračnom krevetu, a nitko me ne bocka. Idem do kupaonice, gdje je WC-daska spuštena i sjedam na nju, a nije prekrivena mrljama mokraće", našalila se.

Snimila je još videa u kojima je opisala kako izgleda odlazak samohrane majke na odmor, ali i one koji se tiču kuhanja, pranja posuđa i rublja.

@kaylaavocadoo #greenscreenvideo Replying to @berlin199546 #singlemom #sadsinglemom #momtok #toddlermom #coparentingstruggles #coparentinggoals #canadianmom ♬ Get You The Moon - Kina

Acevedo ističe da su ona i njezin bivši suprug Freddy, s kojim ima trogodišnju kćer Atlas, ostali dobri prijatelji te da Freddy uživa u videima.

"Ljudi misle da su slobodne žene nepotpune i mislim da to dolazi od muškaraca. Ali smatram da muškarcima zapravo smeta što ih možda ne trebamo onoliko koliko oni žele", zaključila je.

Pročitajte više