Što mame potajno žele za Božić?

Foto: WeHeartIt

I MAME imaju svoje želje, a one ne moraju nužno biti usklađene s tuđim željama i potrebama.

Ma zapravo, kad pričamo o željama, moramo pitati: smiju li mame biti malo zločeste pa na listu želja iz snova dopisati i one koje jako žele iako znaju da ih ni u snovima neće dobiti. Zato što su takve želje nerealne, neostvarive, nepostojeće, a opet, mame, realne, prave mame, svejedno ih ponekad jako žele.  

Ako vas stoga pitamo što je to što vi, kao mama, stvarno, najstvarnije želite pod borom, bi li to bilo nešto s ovog nerealnog popisa?  

1. Snooze gumbić za bebu  

Da se bebin plač može, barem na kratko, gumbićem ugasiti.  

2. Patuljak za rublje 

Da mali Elf postane malo korisniji, mame bi ga sigurno zaposlile oko gomile prljavog rublja i tako bar jednu brigu skinule sa svojih leđa.  

3. Hands-free izdajalica   

Da bude bez zvukova, da sama radi sve i još se k tome, nakon svega, sama opere. To je idealna izdajalica.  

4. Obložena sigurna soba za djecu  

Za trenutke kad bi mama rado skoknula u kupaonicu, napravila frizuru ili samo malo odmorila oči, idealno bi bilo imati prostor koji će biti i više nego 100 posto siguran za djecu, a što bi bolje poslužilo od sigurne i dobro obložene sobe gdje se dijete neće moći baš nigdje ozlijediti?  

5. Kava i vino svaki put kad pucnete prstima 

Kad vam zatreba, samo pucnete prstima i tu su, kao mala pomoć umornoj i razdražljivoj mami, da bude bolja mama svojoj djeci.  

6. Savršena dadilja  

Ona koja će biti savršena u svakom pogledu, čak i brižnija od mame, ali da to nitko drugi ne skuži. Tako da mama uvijek ostane savršena mama.  

7. Hotelska soba s punom uslugom  

Tate nisu pozvane, to je oaza samo za mame, kad mamama zatreba kraljevski odmor. Soba koja će uvijek biti savršena, usluga brza i na nivou te da je mama ne treba pospremati kad se odluči vratiti kući.  

8. Još jedna mama koja će ovog Božića umatati poklone 

Sve je jasno, zar ne? 

Pročitajte više