Stručnjakinja za čišćenje podijelila trikove za sjajnu kupaonicu bez napornog ribanja

Foto: Shutterstock

STRUČNJAKINJA za čišćenje Fiona Mills otkrila je kako održava svoje kupaonice čistima koristeći neke stvari koje sadrži svako kućanstvo. Fiona je bivša tehničarka za čišćenje domova i u svom radnom vijeku je čistila izrazito zapuštene prostore, stoga ima iskustva s tvrdokornom prljavštinom.

Danas posjeduje svoj privatni biznis i potvrdila je da je kupaonica najprljavije i mikrobima najnaseljenije mjesto u kući. Ova 37-godišnjakinja je svojedobno znala ribati kupaonice dva do tri sata, ali podijelila je neke savjete da bi drugima skratila to vrijeme.

Neka prirodna sredstva i predmeti koje možete naći u svom kućanstvu

Smatra da je najbolja opcija za WC školjku i tvrdokorni kamenac upravo četkica za zube natopljena dezinfekcijskim sprejem, a stranice kade bi se trebale ribati kombinacijom običnog spreja za kupaonicu i tople vode.

Podove preporučuje čistiti bilo kojim sredstvom koje vam je dostupno, ali obogatite ga limunovim sokom, za koji tvrdi da čini čuda za odstranjivanje mrlja i postizanje sjaja.

Uz limunov sok, nekorišteni filteri za kavu za nju čine čuda u poliranju glatkih površina poput stakala, ogledala, pločica visokog sjaja i sličnog. Glavu tuša najbolje je namakati u bijelom octu svakih šest mjeseci da bi se odstranio kamenac i održao dobar pritisak vode kroz nju, tvrdi Fiona, a piše The New York Post.

Pročitajte više