Suprug Cameron Diaz emotivnom objavom otkrio kakva je ona majka

GLUMICA Cameron Diaz ove je godine proslavila prvi Majčin dan. S obzirom na to da njena kćerkica Raddix ima tek četiri mjeseca, suprug Benji Madden pobrinuo se čestitati joj.

“Najljepše želje svim majkama, sretni smo što vas imamo. Ove godine je poseban dan i za nas. Zauvijek ću biti zahvalan svojoj supruzi jer me učinila ocem i jer tako dobro brine o nama svaki dan”, napisao je 41-godišnjak na Instagramu pa otkrio koliko je slavna glumica požrtvovna majka.

“Najbolja mama i supruga i prijateljica. Bilo da se ustaje jako rano da se pobrine za sve (tri ljudska bića i nekoliko životinja) ili istražuje i čita da bi bila sigurna da smo najbolji roditelji našoj kćeri, ona je sila prirode i zahvalan sam”, dodao je pa se dotaknuo njihovog braka.

“Šest godina smo zajedno, a svaki dan je sve značajniji i više je prave ljubavi. To je blagoslov. Mislim da je mudro podsjetiti se svaki dan, kad imamo ovako rijetko posebnu osobu u našim životima, da to ne uzimamo zdravo za gotovo. Bez obzira na to što se događa na poslu ili što svijet misli ili kaže, pazite majke i ne možete biti na gubitku. Sve drugo će se posložiti, a sretan dom vrijedi više od zlata”, zaključio je Madden.

Diaz je cijelu trudnoću uspjela zadržati u tajnosti pa je svijet šokirala objavivši da je rodila 30. prosinca 2019. godine. Tu informaciju je javnost dobila nakon objave rodnog lista njene kćeri kojoj je puno ime Raddix Chloe Wildflower Madden. Naime, Diaz je radosnu vijest objavila na Instagramu 3. siječnja 2020. 

Najavila je da će privatni život i dalje držati podalje od javnosti, ali ponekad otkrije neke detalje poput toga da suprug uspavljuje bebu, a ona za to vrijeme kuha.

Pročitajte više