Supruga holivudskog glumca pokazala kako se oporavlja od pobačaja

GODINA 2019. za obitelj Baldwin bila je turbulentna. Hilaria Baldwin, supruga glumca Aleca Baldwina, proživjela je dva pobačaja, a unatoč neopisivoj tuzi, oporavlja se uz svoje četvero djece. 

"Ovi troje! Morate pojačati zvuk kako bi čuli kako interpretiraju pjesmu", napisala je uz snimku trojice sinova koji plešu i pjevaju u sobi.

Pratitelji, koji suosjećaju sa slavnom obitelji, obasuli su je prekrasnim komentarima.

"Ovo je čista radost i sreća", "Imaš nevjerojatnu, smiješnu, pametnu i prekrasnu obitelj. Budite blagoslovljeni. Stvarno mi znate uljepšati dan" i "Vaš dom je ispunjen srećom, radosti i ljubavi. Volim sve što objaviš i iskreno, sretna sam zbog tebe", bili su samo neki od komentara.

Podsjetimo, peta trudnoća Hilarie Baldwin je u travnju završila spontanim pobačajem. Nakon toga, Hilaria je ubrzo doznala da je ponovno trudna. Otkrila je da čeka djevojčicu, ali nažalost ni ova trudnoća nije imala sretan završetak. U četvrtom mjesecu trudnoće ponovno je doživjela spontani pobačaj. Tužnu vijest podijelila je s pratiteljima.

Iako su prošli kroz puno tuge, obitelj uspijeva biti snažna i sretna što dokazuje preslatkim obiteljskim objavama na Instagramu. I upravo je to ono što ovoj mami, ali i cijeloj obitelji treba. Podrška i ljubav kako bi uspjeli prebroditi tugu zbog spontanih pobačaja koji su im slomili srce.

Pročitajte više