Supruga poznatog glumca pokazala zavidnu liniju samo 12 dana nakon što je rodila četvrto dijete

Instagram

NEPUNA dva tjedna nakon što je rodila dječaka Romea Alejandra Davida, zaljubljenica u fitnes Hilaria Baldwin pokazala je svoje tijelo.

“Devet mjeseci do 12 dana nakon poroda (desnu fotografiju snimila sam prije dva dana). Svako tijelo je drugačije, ali vjerujem da treba biti što je moguće aktivniji”, napisala je 34-godišnja majka četvero djece uz selfie u donjem rublju.

“Bilo je puno trenutaka kada mi se nije vježbalo tijekom trudnoće. Najteži izazov je razotkriti se. Morala sam se natjerati i vježbati barem malo. Dosljednost mi je puno pomogla jer tijelo traži pozornost i želi se kretati”, dodala je Baldwin koja voli i yogu.

“Tek sam jučer mogla ponovno početi vježbati. Polako i mirno. Ništa ludo”, nastavila je.

Hilaria i njezin muž Alec Baldwin postali su roditelji četvrtog djeteta 17. svibnja. Leonardo Angel Charles star je 20 mjeseci, Rafael Thomas će ovoga mjeseca napuniti tri godine, a Carmen Gabriela ima 4 i pol. 

Od rođenja Carmen, Hilaria je koristila društvene mreže kako bi pokazala tijelo nakon poroda. Prvo je podijelila selfie u ogledalu u donjem rublju istoga dana kada je rodila Romea, te nastavila istu tradiciju objavama Instagram priča nakon rođenja drugog i trećeg djeteta.

“Uvijek objavljujem fotografije snimljene u istom ogledalu u bolničkoj sobi u roku od 24 sata poslije poroda (osim s Carmen… Bila sam previše nervozna nakon što sam prvi put postala mama)”, objasnila je.

“Moja želja je normalizirati tijelo nakon poroda te kroz naredne dane, tjedne i mjesece pokazati koliko je moje tijelo jako i vratiti se sebi prije trudnoće”, dodala je.

Hilaria je objavila i da joj je samo osam dana nakon rođenja Romea dijagnosticirana upala pluća. Otkrila je i da su Leonardo i Rafael bili prehlađeni, dok se Carmen borila s konjunktivitisom.

“Bilo je teško. Oporavak od poroda, počeci dojenja, neprospavane noći, briga o bolesnoj djeci, posjete doktorima, moje zdravlje… Cijelo vrijeme sam si govorila ‘uspjet ćemo’. Imala sam teške trenutke i trudila se oko disanja, pokušavajući ostati što je moguće mirnija.”
 

Pročitajte više