Susjeda prihvatila čuvati dijete dok mu majka ode u kupovinu. Nikad se nije vratila

70-GODIŠNJOJ Rosalindi, ženi kojoj su liječnici rekli da nikada neće moći roditi, dogodilo se čudo. Susjeda joj je ostavila svog sina na čuvanju kako bi, navodno, otišla u kupovinu, ali nikada se više nije vratila po njega. Rosalinda se nije premišljala. Usvojila ga je, prihvatila kao svoje dijete i odgojila.

''Kad me susjeda zamolila da pazim na njezinog sinčića kako bi ona otišla u kupovinu, objeručke sam prihvatila. Ali nikad se nije vratila, a taj mali dječak ostao je sa mnom do svoje 18. godine kada je pronašao tatu i otišao kako bi započeo novi život s ocem, a možda i majkom, nisam sigurna", ispričala je Rosalinda na TikToku.

Nakon što je mladić otišao, Rosalinda je odlučila postati udomiteljica. Do danas je udomila i othranila jako puno djece, a najposebnijom smatra tamnoputu Lolu, koju je usvojila kad je imala godinu dana, a danas je 30-godišnja žena.

@mamarosalinda

How I started ##fostering and my ##daughter’s ##adoption ##foryoupage ##fyp ##storytime ##storyteller ##story ##family ##viral ##drama ##baby ##children ##love

♬ Surrender - Natalie Taylor

Na svojem TikTok profilu Rosalinda često prepričava događaje iz svoje prošlosti. Nakon burnog i emotivno stresnog života našla je mir uz život okružen djecom te kaže da je tako napokon postala zadovoljna i sretna.

Pročitajte više