Svi se pitaju zašto Meghan i Harry još uvijek taje spol djeteta, evo razloga

Foto: EPA-EFE

BAŠ kao što se i nagađalo, beba stiže na proljeće. Konkretnije, kako je potvrdila i sama vojvotkinja od Sussexa, krajem travnja ili početkom svibnja.

Tako je nedavno kraljevski par stigavši u Birkenhead u predgrađu Liverpoola proveo čak 40 minuta razgovarajući s okupljenima, a sve su najviše zanimale informacije o dolasku kraljevske bebe. Ipak, ni Meghan Markle, baš kao ni njezin suprug Harry, još uvijek nikome nije otkrila spol djeteta. Štoviše, čini se kako su se odlučili držati protokola.

Naime, iako su kladioničari uvjereni da Meghan nosi djevojčicu, kraljevska tradicija nalaže da se spol ne smije otkriti ni roditeljima sve do rođenja bebe. Upravo je to potvrdila i sama vojvotkinja jednoj devetogodišnjoj djevojčici.

"Meghan je došla do mene i pitala me koliko godina imam i gdje idem u školu. Vidjela sam njezin trbuh pa sam je pitala hoće li roditi dječaka ili djevojčicu, ali mi je odgovorila da to još uvijek ne zna jer žele da bude iznenađenje", ispričala je djevojčica za People.

O čemu je točno riječ objasnila je Myka Meier, osnivačica i direktorica tvrtke Beaumont Etiquette, koja ljude podučava poslovnom bontonu, društvenoj etici, bontonu za stolom, kao i ponašanju na vjenčanjima i drugim događajima.

"Osim ljudi u rađaonici, tradicija je da se nakon rođenja djeteta prvo telefonski obavijesti Kraljicu o njegovom rođenju, kao i o spolu. Ipak, mnoge su tradicije vezane za kraljevske bebe u prošlim generacijama već prekršene. Poput onoga kada je princeza Diana prva rodila u bolnici umjesto u kraljevskoj palači. No čini se da će skrivanje spola djeteta ostati tradicija i u generacijama koje dolaze", ispričala je Meier za Glamour. 

No kako kažu glasine, čini se da je i princeza Diana prije svojih porođaja otkrila da nosi dječake, ali tu informaciju nije smjela podijeliti s javnošću.

Također, mnogi misle da se ni Meghan neće držati protokola jer je Amerikanka.

Pročitajte više