Tamara Ecclestone svima pokazala što misli o produljenom dojenju i korisnim muževima

Foto: Instagram  

„DOJIT ću do kad će ona htjeti“, poručivala je fanovima prije skoro godinu dana kada je njena Sophia imala oko dvije godine. Malena će uskoro tri, a Tamara i dalje ostaje vjerna onome što je rekla. 

Pokazala je to jučer kada je na Instagramu objavila fotke s leta njihovim privatnim avionom.Tijekom sati kašnjenja Tamari je bilo malo dosadno pa je malo slikala. Na radost brojnih obožavatelja koji nisu samo škicnuli u njihov privatan zrakoplov i njihov privatni život već su se i zabavili na račun Tamarinog supruga i Tamare koja se ne boji biti otvorena što se tiče svoje privatnosti. 

Prvo što je zabavilo fanove je fotografija njenog supruga Jaya Rutlanda kako opušteno drijema u udobnom naslonjaču aviona, ali fotka sama po sebi ne bi izazvala veće reakcije da nema njenog komentara: „Uvijek tako koristan“ što je izazvalo pravu lavinu komentara običnih žena na račun obično tako korisnih običnih muževa.  

 „U njegovu obranu – barem je 99 posto muškaraca isto.“

„Tipičan muškarac.“

 „Ponekad su tako najkorisniji. Ozbiljno.“

Samo su neki od komentara koji su nasmijali javnost. 

No druga fotografija s puta ipak je izazvala malo više komentara. Tamara koja još uvijek doji sada već skoro trogodišnju Sophie. 

„Dojit ću je dok god ona bude htjela. Baš me briga što drugi kažu. Ja znam da činim ono što je najbolje za mene i nju i znam da e mi sise poslije izgledati grozno, ali baš me briga i za to.“, govorila je prije godinu dana i očito se drži svoga ne mareći za tuđa mišljenja. No dok su je prije godinu dana žestoko kritizirali zbog produljenog dojenje, sada je, začudo, izostala negativna kritika, a mnoge su je žene pohvalile zbog otvorenosti i promocije produljenog dojenja.
 

Pročitajte više