Tata greškom ostavio previše novca ispod sinovog jastuka u ime Zubić vile

ZUBIĆ vila jedno je od najzanimljivijih izmišljenih bića u koja djeca vole vjerovati. Pomisao da se šulja noću, pronalazi otpali zubić i dariva dijete novcem često je neodoljiva za mališane.

Reakcije uslijed pronalaska nagrade ne mogu se opisati riječima. Povici oduševljenja redovito se čuju iz dječjih soba, a jedan je tata svjedočio sličnom posebnom događaju.

Navečer se ušuljao u dječju sobu i ostavio novac ispod jastuka svog sina kao nagradu za otpali mliječni zubić. Nadao se da će dječak biti sretan ujutro, ali nije mogao ni zamisliti koliko. Na videu koji je objavljen na TikToku vidi se kako tata sjedi u dnevnom boravku i čuje kako ga sin ushićeno doziva iz spavaće sobe.

@dereklipp_ #toothfairy #son #dad ♬ The Luck You Got - The High Strung

"Tata! Dobio sam sto deset dolara od Zubić vile", čuje se uzbuđeni dječakov glasić u videu koji je dosad prikupio preko 8.2 milijuna pregleda.

"Nisi dobio sto deset dolara", kaže tata. "To je dvadeset dolara, dvije novčanice od deset dolara." Ali tatino samozadovoljno lice promijenilo se kad mu je sin pokazao novac s vrata svoje sobe.

"Je li to zbilja sto?" upitao je prije nego što se dosjetio da provjeri svoj novčanik. Kad je shvatio što je uradio, bacio je novčanik i rekao sinu: "Mislim da je Zubić vila malo popila sinoć."

Inflacija u najboljem izdanju

Može se pretpostaviti da je ovaj tata postavio ljestvicu malo previsoko za svog sina, a neki su komentirali da će tome najlakše stati na kraj ako mu otkrije da Zubić vila ne postoji.

Pročitajte više