Tata smatra da ne bi trebao noću ustajati zbog blizanaca koji se bude

Foto: Instagram

NOVOPEČENI otac podijelio je internet nakon što je javno poručio da smatra da ne bi trebao ustajati noću zbog blizanaca koji plaču.

"Supruga i ja smo prije tri tjedna dobili blizance. Ja radim, a ona ne. Pomažem kad god mogu, ali rekao sam joj da se ona mora noću brinuti o djeci jer mi je potreban san za posao", priznao je na Redditu.

"Ona smatra da je nepošteno iako može odspavati dva sata dok oni spavaju, a ja to na poslu ne mogu. Imamo i dadilju koja je prisutna četiri dana u tjednu. Vikendom ustajem rano i brinem se o djeci da bi se ona naspavala", napisao je.

Njegova objava zaradila je velik broj komentara, a ljudi su jako podijeljeni oko njegovog priznanja.

"Ustajanje noću je neizostavan dio roditeljstva. Potpisao si to kad si odlučio imati djecu", poručio mu je jedan korisnik ove društvene mreže.

"Složila bih se da su blizanci stariji od tri tjedna. Tjelesno je teško proći agoniju porođaja. Ako joj je teško ustajati, razlog nije samo umor", stoji u drugom komentaru.

Neki smatraju da se muškarac zaslužuje odmoriti, tim više što njegova supruga ima pomoć dadilje.

"Mami tijekom dana pomaže dadilja i može odspavati kad poželi. Vjerojatno joj pomaže i s kućanskim poslovima, a muž je tu kad dođe kući. S obzirom na okolnosti, smatram da je u redu da ona ustaje noću", kaže treća osoba.

"Teško se brinuti o blizancima. Ali posao plaća račune. On već daje i više nego što treba i njegova odluka je u redu", zaključuje četvrti.

Pročitajte više