Tatu ismijali i izvrijeđali nakon što je presvukao sinovu pelenu u ženskom WC-u

Foto: Shutterstock

31-GODIŠNJI otac nedavno je podijelio svoju priču na Redditu i zamolio ljude za mišljenje. Naime, reakcija na jedan njemu sasvim normalan postupak zbunila ga je i natjerala da se zapita o ispravnosti svoje procjene o mjestu na kojem je odlučio promijeniti pelenu svom djetetu dok se nalazio u jednoj trgovini.

Opisao je korisnicima: "Ušao sam u muški WC i vidio da postoji kabina i nekoliko pisoara, ali nije bilo stola za presvlačenje", napisao je. "Nije bilo pulta niti pored umivaonika", dodao je.

Nakon što se snašao, naišao je na ismijavanje i negativnu kritiku

Nakon što je potražio zaposlenika da pita gdje se nalazi stol za presvlačenje, rečeno mu je da je u WC-u - onom iz kojeg je upravo došao. Ipak, ponovno ga je potražio i potvrdio da ga na njegovu žalost tu nema.

Noseći bebu s pokakanom pelenom, očajni tata otišao je u ženski WC, gdje je bio siguran da će pronaći stol za presvlačenje. "Pogrešan WC, prijatelju", rekla mu je žena koja je prala ruke. Tata je pokazao na sina i situaciju s pelenama, rekavši joj da u muškom WC-u nema stola za presvlačenje. Umjesto podrške dobio je ismijavanje i kritiku.

"Nasmijala se i rekla 'čovječe, to je sranje'. Onda je izašla", napisao je tata. "Nastojao sam presvući sina, nadajući se da ću završiti prije nego što netko drugi uđe. Skoro sam bio gotov kad je ušla jedna žena i počela vrištati na mene. Pokušao sam objasniti što radim, ali ona je nastavila vrištati 'Izlazi van! Ne smiješ biti ovdje!' Onda je istrčala."

Tata je završio s mijenjanjem pelena i izjurio iz WC-a. Na izlasku je vidio nezadovoljnu ženu kako razgovara sa zaposlenicom, koja ga je pokušala zaustaviti. S obzirom na to da je bio van sebe, tata je ostavio stvari koje je planirao kupiti i požurio do svog automobila.

Nakon što je dobio različite komentare o načinu na koji se ponio - pohvale od supruge, kritike od majke, smijeh od sestre - ovaj tata je tražio povratnu informaciju od korisnika Reddita.

Korisnici su ga uglavnom obasuli pohvalama, a jedan ga je nazvao herojem

"Nešto tako jednostavno kao što je stol za presvlačenje trebao bi biti apsolutni minimum dostupan roditeljima", napisao je korisnik Reddita.

"Muž me često tjerao da ja mijenjam pelene u javnosti prije 10-15 godina, kad su naši dečki bili mali, a upravo iz ovog razloga. Malo me začuđuje da je to još uvijek problem 2022. godine... ali pretpostavljam da ne bi trebao biti toliko iznenađen", napisala je jedna korisnica.

"Ovo više nije 1963. godina", napisao je netko treći. "Muškarci također mijenjaju pelene. Za to im trebaju odgovarajuće prostorije."

Pročitajte više