TikTokerica navela urnebesne stvari koje su je šokirale otkad je postala mama

RIJETKO koja žena proživljava mladost razmišljajući o tome kako jedva čeka, jednom kad postane majka, ispijati hladnu kavu i pričati o dječjoj kakici. Razlog tome je što nitko ne može pretpostaviti kako majčinstvo zaista izgleda i gotovo nikad nije onakvo kakvim ste ga zamišljali.

Upravo ovu poantu je jedna TikTok mama odlučila potkrijepiti nekim primjerima

Emily Haswell je podijelila je video na TikToku u kojem je navela sve stvari koje su je u majčinstvu iznenadile, a nitko o njima ne govori.

@myemtv #greenscreen @myemtv just a heads up. #newparent #newmom #newmomtips #newmommy #newmomlife #newmomhacks #newmomsoftiktok #mom #momsoftiktok #momlife #momsoftiktok #momlife #momtok #moms #baby #babyfever #babytok #pregnancy #pregnant #runway #funny #foryoupage ♬ Elevator Music - Bohoman

"Ovo su neke stvari o kojima nisam razmišljala prije nego što sam rodila, a pozivam vas da razmislite", kaže ona u sada viralnom videu.

"Ako imaš dijete s frajerom, morat ćeš slušati kako ga tvoja mama zove tatica", započela je.

"Ako imate hitan slučaj u WC-u dok ste sami sa svojom bebom, morat ćete je povesti sa sobom i samo će vas gledati mirno dok se borite za svoj život", šaljivo je nastavila.

Emily je još istaknula da kada dobijete mjesečnicu, još uvijek ćete se trebati brinuti za bebu. "Vlada ne šalje nikoga vama u pomoć ni slično."

Posjetitelji ne mare previše za majku

"Boomerima nije stalo do posjete 32-godišnjoj ženi koja će svaki put vikati o policijskoj brutalnosti", rekla je, "ali jako su zainteresirani za posjet maloj slatkoj bebi koja ne može govoriti tako da morate znati da će vaša obitelj dolaziti kod vas svako malo", urnebesno će ona.

"Vi ste odgovorni za rezanje noktiju svoje bebe iako se to čini kao nešto što bi kirurg trebao raditi", otkrila je.

"Većina zvukova koje bebe ispuštaju zvuče kao da nisu s ovog svijeta. U stvarnosti, bebe su sićušni znanstvenici koji vrše eksperiment na vama. A eksperiment se sastoji od toga da vas što više puta u danu natjeraju da se upitate: 'Je li beba dobro?'" otkrila je.

Ljudi u komentarima su s oduševljenjem prihvatili ovaj popis i dodali svoja iskustva

Emilyn video odjeknuo je među pratiteljima, prikupivši preko pola milijuna pregleda u najkraćem roku, a brojne mame podijelile su svoje priče.

"Danas je moja beba kakala dok je bila sa mnom u WC-u i bilo mi je to kao vrijeme za obiteljsko povezivanje", komentirala je jedna.

Druga je dodala: "Voljela bih da mojoj bebi pedijatar reže nokte kao što to radi veterinar kada imate štene."

"Nikad se neću oporaviti od toga što je moja mama mog zaručnika nazvala taticom", rekla je treća.

Pročitajte više