Tinejdžerica se slučajno preselila u naselje za umirovljenike, najam je bio jeftin

KAD se 19-godišnja Madison Kohout preselila iz Oklahome u Arkansas radi započinjanja novog života, radovala se jer je pronašla povoljan stan. No na kraju se ispostavilo da se preselila u naselje namijenjeno umirovljenicima.

Kako je objasnila na TikToku, stan nije vidjela prije useljenja, ali vrlo brzo je shvatila da su svi njezini susjedi stariji od 65 godina.

"Najam je bio znatno jeftiniji u odnosu na mjesto odakle sam se preselila", rekla je Kohout za Insider. "Uspjela sam unajmiti dvosobni stan za samo 350 dolara mjesečno. Bilo je super prostrano i osjećala sam se kao kod kuće."

@itsme.madiiii

this is not even a joke LMAO #fyp #WidenTheScreen #seniorcitizens #apartment #moving #outofstate #oof #reallife

♬ original sound - Lauren Wisken

Nakon što je vidjela cijenu, više se nije trudila previše istraživati. Tek kada se preselila i kada je počela upoznavati susjede, shvatila je da je stigla u naselje namijenjeno prvenstveno umirovljenicima. Njezine sumnje je potvrdio i natpis koji je kasnije uočila. Unatoč njezinim godinama, svi su je dobro prihvatili i priznaje kako život u zajednici umirovljenika ima svoje prednosti, poput toga da ste upoznati sa svim tračevima, a i hrane vam nikada ne nedostaje, piše Independent.

"Zamisli samo sve kolače koje će ti pripremiti", složio se jedan od komentatora.

"Kad dođem doma, najčešće je jako tiho jer većina mojih susjeda spava", otkrila je, dodavši da uvijek može glasno puštati glazbu jer ionako njezini susjedi najčešće imaju problema sa sluhom.

Pročitajte više