Torta od jagoda i baloni: Otkriveno kako je Archie proslavio 1. rođendan

Foto: EPA-EFE

PROŠLOG je tjedna Archie Mountbatten-Windsor, sin princa Harryja i Meghan Markle, napunio godinu dana. Iako zbog pandemije nije bilo raskošne zabave, roditelji su se svom prvorođenom sinu potrudili prirediti dan za pamćenje.

Časopis People prenosi da je Meghan sama napravila tortu od jagoda, dok je princ Harry njihovu vilu na Beverly Hillsu dekorirao balonima. 

Izvori bliski paru, koji je od kraljevskih dužnosti odstupio krajem ožujka, kažu da je proslava bila jednostavna, ali nevjerojatno radosna.

"Dio dana proveli su u videorazgovorima s prijateljima i obitelji, kao i s Archiejevim kumovima", dodaje izvor.

Ranije je stručnjakinja za kraljevsku obitelj Katie Nicholl otkrila da će Meghan pripremiti organsku tortu bez šećera te da "dječak ima sve što treba pa je malo vjerojatno da će dobiti puno darova".

Na dječakov rođendan 6. svibnja na Instagramu je osvanula i preslatka snimka u kojoj je Meghan sina posjela u krilo kako bi mu pročitala priču Patka! Zec! (engl. Duck! Rabbit!). Iza kamere je bio ponosni tata Harry, a ova snimka mnoge je raznježila jer prikazuje intiman trenutak male obitelji, kakve s javnosti ne dijele često.

Pročitajte više