Trolovi napali mamu zbog kćerinog spakiranog ručka: Hrana za zatvorenike

MAMA koja samu sebe naziva "Pinterest mama wannabe" objavila je na TikToku video koji je ubrzo postao viralan, a u njemu je otkrila što njena kći obožava nositi u školu za užinu.

Iako često dokumentira obroke koje pakira svojoj 7-godišnjakinji, jedan je podigao puno prašine. Naime, uključivao je pečeni grah, svježi sir, jogurt od vanilije, dva štapića mrkve, grožđe i ranch preljev, a upravo takav je izazvao velike kontroverze.

@kp_athome Yes I pack her what she asks for 😌 #packlunchformykids #whatmykidseatforlunch #schoollunchideas #foodtok #schoollunchbox #kidlunchideas #fypシ ♬ Roxanne - Instrumental - Califa Azul

"Da, spakiram joj ono što traži", objasnila je u videu. "Vama se uopće nije svidio ovaj ručak i vaši komentari mržnje bili su mi tako smiješni", rekla je kritičarima.

"Ali, naposljetku, to je ono što je željela i doslovno su joj ostale samo dvije mrkve od cijelog obroka kad se vratila kući, tako da je to pobjeda, ako mene pitate", rekla je mama. "Dakle, evo još jednog ručka koji vam se vjerojatno neće svidjeti jer je zapravo isti kao i jučer."

Unatoč njezinom upozorenju, trolovi su i dalje nudili svoje stavove o tom obroku

"To izgleda kao hrana za zatvorenike", rekao je jedan.

"To je to - to je njen današnji ručak", rekla je na kraju. "Stvarno se nadam da će to razljutiti neke od vas i nadam se da ćete imati dan kakav zaslužujete."

"Ovo je kazneni dosje", procijenio je drugi.

"Ovo je najtužniji spakirani ručak koji sam ikada vidio", napisao je treći.

Dio ljudi ju je ipak podržao

"Samo zato što ona ne reže mrkvu u obliku dinosaura ili kruh u obliku zvjezdica ne znači da to nije dobar obrok za dijete", rekla je jedna korisnica, zauzevši se za ovu mamu.

"Zdrav i uravnotežen", dodao je netko u pozitivnom tonu.

"Ja osobno ne volim zapečeni grah i svježi sir, ali drago mi je da ste spakirali ono što vaša kći želi", rekao je jedan korisnik.

Pročitajte više