Trudna Ashley Graham se opet skinula i progovorila o intimnom životu

NAJPOZNATIJI plus-size model Ashley Graham će u siječnju krasiti naslovnicu Voguea, a tom prilikom je otkrila i sve o svojoj trudnoći.

Naime, sa suprugom Justinom Ervinom očekuje njihovo prvo dijete, sina koji bi se trebao roditi u siječnju, a s obožavateljima redovno dijeli trudničke trenutke. Između ostalog, jasno je dala do znanja da obožava sve promjene koje njezino tijelo prolazi te se bez imalo srama fotografirala potpuno gola, a onda je to i ponovila.

Čini se da joj je to već malo prešlo u naviku pa je odlučila još jednom skinuti gotovo sve sa sebe, ali ovog puta za Vogue. No sada joj je društvo pravio i suprug.

U tom intervjuu dotaknula se i teme o kojoj mnogi šute - seksa u trudnoći. Kako kaže, "sada su stvari drugačije".

"Budući da postoji ova golema izbočina koja može biti osjetljiva ako legnete na nju ili prijeđete u novu pozu, doslovno sam pitala sve prijateljice koje su trudne ili imaju bebe koje poze koriste. To bi trebao biti normalan razgovor između majki", objasnila je.

Nije skrivala da joj je ovaj intervjuu, kao i fotografije koje su nastale tijekom njega, posebno drag.

"Kada pogledam ovu fotografiju, postanem toliko emotivna jer se ovaj trenutak čini većim od mene. Ona je pokazatelj cijele naše veze - moj suprug me od prvog dana uvijek podržava. Presretna sam i zahvalna što to radimo zajedno", napisala je Graham u opisu fotografije na kojoj pozira gotovo potpuno gola dok joj Justin nježno grli trbuh.

Također, priznala je da je tijekom trudnoće stekla mnoge nove prijateljice koje se nalaze u istom ili sličnom životnom periodu, poput Amy Schumer i Serene Williams.

"Nijedna od mojih prijateljica nije bila u vezi, a kamoli trudna. A sada imam devet trudnih prijateljica", otkrila je Ashley te dodala kako joj je možda upravo to najdraži dio trudnoće.

Pročitajte više