Trudna Kristina Šalinović progovorila o trudničkim tegobama: Nitko vam ne govori...

BIVŠA hrvatska manekenka Kristina Šalinović je početkom travnja na društvenim mrežama objavila da ona i zaručnik Enric Migliorati čekaju svoje prvo dijete.

Iako ne skriva koliko je sretna što će se ostvariti u ulozi majke, Kristina je iskreno progovorila i o trudničkim tegobama s kojima se suočava.

"Znate... Mogla bih se naviknuti na ovo. Sjajna kosa... Kosa koja brzo raste... Blistava koža... Jedem što god i kad god poželim... Svakodnevno drijemanje", napisala je na početku Instagram objave.

"Ali, nitko vam ne govori da ćete se osjećati kao da će vam koža eksplodirati... Da ćete se osjećati kao plinoviti balon... Da će vam čak i oblačenje grudnjaka iritirati grudi i bradavice... Da ćete biti gladni cijelo je*no vrijeme... Da ćete plakati zbog svega... Da ćete biti u stanju panike od kad zatrudnite... Da ćete ustajati/buditi se milijun puta dnevno/tijekom noći da biste otišli mokriti... Da će vas žudnje izluđivati (neki dan sam žudjela za vodom. Vodom!)... Da će vam smetati sve što dodiruje vašu kožu, malo vam je pretijesno...",  dodala je govoreći o tome kako njezino "blaženo stanje" ustvari izgleda.

No, istaknula je da unatoč svemu uživa u slatkim trudničkim tegobama.

"Tko je rekao da je to blaženo stanje, nije bio u istom blaženom stanju", složila se jedna od pratiteljica, dok su druge Kristininom "popisu" dodale stvari poput hemeroida, žgaravice, problema s venama...

Pročitajte više