Trudnica grafitima pokušava naći oca svog djeteta

Foto: Facebook

U PREDGRAĐU Melbournea nedavno su se počeli pojavljivati grafiti ljubičaste boje. Buduća majka odlučila je ignorirati tehnologiju i oca svog djeteta pokušati pronaći porukama koje ostavlja na javnim mjestima.

"Chrise, moramo razgovarati prije nego što se dijete rodi ili me nemoj tražiti poslije", grafit je koji je osvanuo na nekoliko lokacija.

Ljudi su ih ubrzo počeli fotografirati i dijeliti na društvenim mrežama. Tako se nagađa da iza njih stoji 36-godišnja žena koja je u 30. tjednu trudnoće rodila dijete, ali tko je otac još uvijek se ne zna, piše Bored Panda.

Prema informacijama koje kolaju internetom, policija je pronašla žensku osobu koja stoji iza grafita te su je uhitili i optužili za namjerno počinjenje štete i vandalizam. Uz jamčevinu je puštena na slobodu, a na sudu se mora pojaviti 13. prosinca.

Neke su ovakve poruke razljutile jer ih smatraju činom vandalizma pa ih sada uklanjaju. Druge je cijela situacija nasmijala pa sada zbijaju šale i nagađaju tko je Chris.

"Zanima me koliko muškaraca koji se zovu Chris, a žive u Frankstownu, sada ludi?", "Internet treba znati rasplet slučaja iz Frankstowna. Je li ikada došla do Chrisa? Je li to njegovo dijete? Je li Chris njegovo pravo ime?", neki su od komentara na društvenim mrežama.

Pročitajte više