Trudnica je željela lijepe fotografije s porođaja. Njezin suprug se baš potrudio

Screenshot: TikTok

TAYLOR Silva je u bolnicu otišla s velikim očekivanjima. Kad je dobila trudove, supruga je tražila da je fotografira kako bi imala uspomenu. Rezultat je pokazala na TikToku.

"Fotografije kakve sam željela da moj suprug napravi tijekom porođaja i što sam dobila", napisala je u naslovu viralnog videa.

Prve fotografije prikazuje trudnice i žene koje su rodile kako se smiješe ili drže svoje bebe u naručju. Potom slijede fotografije Silve s mokrom krpom na čelu dok rađa i nakon što je rodila. Na posljednjoj fotografiji Silva sjedi u invalidskim kolicima i pije kavu prije nego što je napustila bolnicu s bebom.

"Nisam ponijela šminku u bolnicu, ali nisam očekivala da ću izgledati tako loše. Voljela bih da sam bar počešljala kosu", rekla je majka za Today.

Njezin video, koji je skupio 125 tisuća lajkova, pogledajte u nastavku.

@taylorrenaysilva Its the wet rag on my forehead for me lol 🤦🏼‍♀️🤣👶🏼💕🤰🏼🏥 #sahm #momsoftiktok #momtok #birthpictures #laboranddelivery #momhumor #fyp #trending #babygirl ♬ september on crack ft. a recorder (Earth, Wind & Fire - September) - frickin weeb

Pročitajte više