Trudnicu posramili zbog 12 pravila koja je objavila uoči poroda

Foto: Pexels (Na fotografiji nisu osobe iz teksta)

TRUDNICA Taylor Davis ima jasna očekivanja od obitelji i prijatelja. U 34. tjednu trudnoće objavila je na TikToku popis s 12 pravila za koja očekuje da ih se njezini najbliži drže. Video je u kratkom roku skupio preko 600 tisuća pregleda, ali i brojne kritike, zbog čega je Davis na koncu zaključala svoj profil.

"Ako vam kažem da rađam, ne objavljujte to dok ne objavim ja. Također, ne dijelite tu informaciju dalje jer ne želim da me drugi bombardiraju porukama", prvo je pravilo koje je navela.

Nakon toga je napomenula da će tijekom poroda, ako i kada bude željela, sama obavijestiti što se događa te zamolila obitelj i prijatelje da je ne ispituju ima li kakvih novosti.

"Treće, ne objavljujte fotografije bebe dok mi to ne učinimo i očekujem da me pitate za dozvolu prije negoli uopće objavite fotografiju djeteta. Četvrto, nećemo primati posjete u bolnici. Peto, nećemo primati ni kućne posjete dok ne budemo spremni", nastavila je.

Onima koji se ne slažu s njezinim izborima (medicinskim ili drugim), kaže da ne želi oko toga raspravljati. Također, ne dopušta da gosti ljube njezinu bebu te da nose maske kada dođu u posjetu. Uz to, necijepljene ne želi u blizini svoje bebe.

"Nemojte tražiti da držite bebu. Mi ćemo vam to ponuditi kad nam to bude ugodno. Deseto, ako počne plakati dok je držite, odmah nam je dajte", piše.

Nakon toga spominje da moli da gosti ne ulaze u dječju sobu ako su vrata zatvorena, kao i da ne kucaju bez razloga, dok na kraju moli da sve koji se osjećaju loše odgode svoju posjetu za idući put.

"Zdravlje naše bebe nam je prioritet", zaključila je.

Ova žena je postavila jasne granice. Dok su jednima pretjerane, drugi smatraju da su vrlo zdrave.

"Mora da se šališ", "Da dobijem ovakav popis pravila, vjeruj mi da ti nikad ne bih čestitala na prinovi ili poslala dar", "Ovo je za smijati se. Čekaj da dobiješ drugo dijete", pisali su oni koji se ne slažu s njom. 

"Sviđa mi se što imaš razumne granice", "Stvarno sam šokirana komentarima. Sve je razumno i zdravo. Bravo, mama", "Kad rodiš, drugi smatraju da je njihovo pravo vidjeti, držati i ljubiti bebu. Ovako se to radi", komentirali su oni koji su stali na njezinu stranu.

Pročitajte više