Tulum za pamćenje: Kylie će za drugi rođendan kćeri potrošiti nevjerojatan iznos

KYLIE Jenner i Travis Scott prošle su godine organizirali ekstravagantnu proslavu prvog rođendana njihove kćeri Stormi. Proslava je uključivala divovsku rođendansku tortu, grickalice i odjeću s likom malene Stormi, tobogane, ljuljačke i razne tematske igre. Uzvanici su mogli uživati u sobi ispunjenoj mjehurićima i drugim tematskim sobama. 

Na proslavi su se pojavile brojne poznate osobe, a jedan od poklona koji su se najviše istaknuli bio je crvena Chanel torbica

No ni ove godine neće biti ništa manje raskošno. Kylie je još krajem prošle godine najavila da je počela planirati drugi rođendan svoje kćeri jedinice, iako je on tek 1. veljače. 

Sve je započelo luksuznim putovanjem u Disney World, a potom je ponosna mama najavila make-up kolekciju u čast malene Stormi.

Ipak, spektakl bi trebao uslijediti tek tijekom proslave koja će, kako se šuška, koštati nevjerojatnih 670 tisuća kuna, piše TMZ.

Još se ne zna o kakvoj je točno proslavi riječ, a Kylie je održala već nekoliko sastanaka kako bi bila sigurna da će sve ostati u tajnosti.

 

Pročitajte više