Tužan vapaj 10-godišnje djevojčice: "I ja želim biti mama!"

Screenshoot: Youtube

"NADA za Annu" naziv je kampanje kojom se putem stranice GoFundMe ovih dana prikupljaju sredstva za liječenje 10-godišnje Anne Ortege iz Phoenixa kojoj su početkom ove godine dijagnosticirali čak dva tumora na mozgu od kojeg je jedan već operiran no za drugog nažalost nije moguća operacija. Zato sada njena obitelj treba sredstva s kojima će moći financirati liječenje kojim bi svojoj kćeri omogućili život. 

Anna je vesela djevojčica koja uživa u svojoj velikoj obitelji uz još pet sestara i jednog brata. Voli svirati piano i igrati nogomet, no kada je na jednoj nogometnoj utakmici primijetila da počinje vidjeti duplo, hitno su je poslali na pregled očiju. 

Međutim, da su barem samo oči bile u pitanju - jer su malenoj na kraju dijagnosticirali čak dva tumora. Krajem ožujka jedan joj je tumor izvađen, no za ovaj drugi liječnici su im jednostavno rekli - ne može se operirati, žao nam je, ali šanse su minimalne. Predviđamo joj još 6 mjeseci do godine dana života. 

>>>Tek nakon što je sin nacrtao što ga muči shvatila je da ima tumor na mozgu<<<

"Kako se pomiriti s tom činjenicom? Dok god postoje ikakve šanse borit ćemo se za nju.", zaključili su roditelji koji su na koncu uspjeli pronaći metodu koja bi joj mogla pomoći, no takvo liječenje stoji oko 200.000 dolara. Zato su i pokrenuli kampanju te odlučili ispričati Anninu priču. 

A ona je tako tužna, a opet puna života i nade. 

Anna, kako je kroz suze ispričala u videu, ima tako velike planove za svoju budućnost. Već sada ona i jedna od sestara znaju da žele jednoga dana otvoriti zajedničku pekarnicu, uz to želi i podučavati sviranje klavira, ali najveća joj je želja ipak da jednoga dana postane mama. Oduvijek sam se molila da poživim dovoljno dugo kako bih mogla imati svoju obitelj." 

Kako tužno - tako mali život i tako veliki snovi, samo se možemo nadati da će joj i tako velike biti šanse da joj se ostvare.

 

 

Pročitajte više