U ovim se horoskopskim znakovima rađaju najbolje majke

Foto: Pexels

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

MAJČINSTVO mijenja život, a svaka mama ima svoj jedinstven roditeljski stil i sklonosti. 

Majke se ne mogu uspoređivati i svaka je jedinstvena, ali astrologija zna odgovor na pitanje koji horoskopski znakovi imaju karakteristike zbog kojih su neke žene prirodno sklone postati sjajne mame. Evo o kojim je znakovima riječ.

Rak

Mama Rak želi da njezina djeca znaju da im uvijek drži leđa. Njeguje i štiti svoju djecu i sve će učiniti da se osjećaju sigurno. Kreativna je, ali i osjetljiva te će vratiti svakome tko povrijedi njenu djecu.

Djevica

Poznata po multitaskingu, mama Djevica osigurava da njena djeca vode uravnotežen život. U svom životu najviše cijeni disciplinu i pomoći će djeci da ostvare i najteže ciljeve. Voli ugađati svojoj djeci, ali će ih i znati nježno natjerati da ostvare svoj akademski potencijal. U konačnici, riječ je o majci na koju ćete se uvijek moći osloniti.

Blizanci

Mama koja pripada ovom horoskopskom znaku odgojit će samostalnu djecu. Zahvaljujući svojoj prijateljskoj i razgovorljivoj naravi, sa svojom djecom će ostvariti prijateljski odnos. Njeguje iskren pristup, a prijatelji njene djece smatraju je "cool mamom".

Ribe

Ni jedan san nije nemoguć ili neostvariv u očima mame Ribe. Mirna, suosjećajna i osjetljiva priroda mame Ribe osigurava da njena djeca postanu suosjećajne osobe spremne pomoći. 

Ovan

Ovan je istinsko utjelovljenje neovisnosti i neustrašivosti. Bez obzira na izazove koji se nađu pred njom, ona se s njima hvata u koštac, ali i brine da nauči djecu kako se samostalno nositi s njima. Uvijek puca od energije i djeci će ponuditi da se bave svim vrstama aktivnosti. 

Pročitajte više