U ovim se horoskopskim znakovima rađaju najbolje svekrve

Foto: YouTube screenshot

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

SVAKA je žena u početku skeptična oko svoje svekrve. Postoje neke koje su prilično stroge, ali i one koje se prema novopečenoj mladenki odnose kao prema vlastitoj kćeri i spremno joj pomažu u svakoj prilici. Sasvim je sigurno da su takve svekrve dragocjene, a evo u kojim se one horoskopskim znakovima rađaju.

Ribe

Majke u ovom horoskopskom znaku su velika podrška svojoj djeci, a to vrijedi i kad doma dovedu svoje odabranice. One se trude da se njihove snahe osjećaju ugodno i sretno. Pune su ljubavi i uvijek na raspolaganju kad zatreba pomoć. Ponosne su kad mogu pomoći i uvijek se trude biti dobre prema drugima.

Blizanci

Snaha uvijek može očekivati da će svekrva u znaku Blizanca biti tu za nju. Ako se osjeća nervozno, svekrva će je umiriti i ponuditi prijateljstvo. Također je zabavna i društvena pa nikad neće smetati u društvu. 

Vaga

Ljudi rođeni u ovom horoskopskom znaku su uravnoteženi i mirni. Takve svekrve imaju staloženu narav i uvijek će se truditi pomoći svojim snahama. Njihova suosjećajna priroda omogućuje im da se ophode majčinski prema svima koje susretnu. 

Jarac

Majke Jarčevi učinit će sve za svoju djecu. Prema snahama se odnose kao prema vlastitom djetetu i ugađaju im svojom ljubavlju i brigom. Svoju ulogu shvaćaju vrlo ozbiljno i iskrene su kad ih se traži savjet. Spremne su prekoriti svoje sinove ako su u krivu, i navesti ih da donesu ispravnu odluku.

Ovan

Svekrve u znaku Ovna dopuštaju djeci da samostalno odrastaju. Ne vole se miješati u živote svoje djece, posebno nakon vjenčanja. Sudeći po tome, ovo je svekrva koju bi poželjela svaka snaha.

Pročitajte više