U top 10 najgledanijih filmova na Netflixu čak su dva domaća filma za djecu

Screenshot: YouTube

AKO ne znate kako sebi i klincima prikratiti hladnu večer, Netflix ima nekoliko poslastica za cijelu obitelj. Među top 10 najgledanijih filmova u Hrvatskoj čak su četiri za djecu, od čega su dva domaća.

Prvi je Leo, film o simpatičnom gušteru koji nakon što sazna da ima još godinu dana života bježi iz terarija i s kornjačom kreće u veliku pustolovinu. Gušteru i kornjači glasove posuđuju Adam Sandler i Bill Burr, a dostupna je i verzija sinkronizirana na hrvatski jezik. Film je na drugom mjestu ljestvice deset najgledanijih filmova.

 

Na trećem mjestu ljestvice najgledanijih filmova je Grinch iz 2018. Riječ je o animiranoj adaptaciji dječje knjige Dr. Seussa How the Grinch Stole Christmas, a prati mrzovoljnog lika koji pokušava uništiti Božić u veselom gradu.

 

Na šestom mjestu je Uzbuna na Zelenom vrhu, najgledaniji domaći film 2017. godine, snimljen po istoimenom romanu Ivana Kušana.

Koko i njegovi prijatelji provode ljetne praznike na obalama jezera uz idilični Zeleni vrh, družeći se i igrajući. Bajkovitu seosku idilu naruše neobični događaji koji uznemire i djecu i sve seljane: kradljivci pod okriljem noći pljačkaju kuću za kućom odnoseći sve vrijedno što im dođe pod ruke. Kada se policija ogluši na prijave odraslih, djeca odluče uzeti stvar u svoje ruke i razotkriti lopove.

I na kraju, na osmo mjesto smjestio se Zagonetni dječak, drugi film u serijalu o Koku Ivana Kušana. Domišljat i spretan četrnaestogodišnji Koko uz pomoć prijatelja rješava novi misterij. Kokov prijatelj Tomo nedavno se doselio u grad i čezne za pustolovinama. Njihovu pažnju privuče novi učenik koji se neobično ponaša. S Marijanom, prijateljicom iz razreda, korak po korak razotkrit će njegovu dobro čuvanu tajnu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.