Učiteljica predaje anatomiju u odijelu koje dočarava svaki dio ljudskog tijela

SJEĆATE li se one jedne učiteljice koja je uvijek bila posebno brižna i trudila se? Za neke učenike to je Veronica Duque. Ova 43-godišnjakinja toliko je predana poslu da djecu podučava anatomiji u odijelu koje dočarava svaki dio ljudskog tijela do posljednjeg detalja.

“Učiteljica sam već 15 godina. Podučavam djecu prirodi, znanosti, umjetnosti te engleskom i španjolskom”, ispričala je 43-godišnjakinja za Bored Panda.

Trenutno vodi klince u 3. razredu i neprestano traži ideje kako nastavu učiniti zanimljivijom.

“Surfala sam internetom i na jednoj stranici za kupnju pronašla odijelo za plivanje koje prikazuje ljudsko tijelo, mišiće i organe. Znam koliko je teško djeci shvatiti gdje je koji organ smješten u tijelo pa sam ga naručila i odlučila pokušati na ovaj način”, prepričava.

Nakon što je satu prisustvovao njen suprug pa sve zabilježio kamerom i objavio na Twitteru, Veronica je postala viralni hit. Nazivaju je simbolom kreativnosti i odanosti. No, ona tu ne namjerava stati. Ima još pregršt ideja.

“U planu mi je olakšati im savladavanje gramatike i povijesti. Želim da javnost prestane percipirati učitelje kao lijene državne službenike. To nismo”, zaključila je.

Pročitajte više