Upoznajte slatkicu koja se od rođenja ne prestaje smijati

Foto: Instagram 

ZNATE kako se kaže - carski rez je operacija nakon koje slijedi oporavak i upoznavanje s bebom, a tek nakon nekoliko dana, beba i mama spremne su za "poziranje". Ali ne i ova mama i, definitivno, ne i ova beba koja je doslovno rođena spremna za prvi osmijeh, odmah po izlasku iz maternice. 
 
Time je to čudnije, jer smo navikli na prve fotografije s poroda koje prikazuju ushićene i iscrpljene mame i bebe u klasičnom porodnom "šoku", s prvim plačem ili još uvijek "zbunjenim", nesvjesnim izgledom tipičnog novorođenčeta. 
 
Ali takva definitivno nije bila ova beba, a ova je slika pravi dokaz da čak ni carski rez uopće ne mora biti "strašan". Pogledajte te osmijehe, tu opuštenost, kao da su slikani na godišnjem odmoru, a ne odmah nakon ovako velike životne prekretnice. 
 
"Nisam ni slutila da će mi najdraža fotka u životu biti baš ova fotografija s poroda, nenamještena, životna uspomena za cijeli život na kojoj svi troje izgledamo tako dobro!", napisala je uz fotografiju novopečena mama Thaise De Mari, inače poznati brazilski model koja je itekako navikla na kamere i fotkanje, ali nikada bez šminke i namještanja. 
 
I onda se dogodi porod na kojem zasja.
 
No, priznajemo, glavna zvijezda na fotki ipak nije lijepa mama, već bebica koja je, kako ćete vidjeti u nastavku, rođena sa smiješkom kojeg doslovno ne skida s lica. 
 
Nije onda ni čudno da je i za prvu obiteljsku fotku "odabrala" svoj najbolji osmijeh. 
 
 
 
 
 
 

Pročitajte više