VIDEO Prvi susret mlađeg i starijeg brata nasmijao ljude: "Kakav smiješan duo"

Screenshot: TikTok

MAMA Jenna Pierce na svom je TikTok profilu podijelila simpatičan videozapis prvog susreta svoja dva sina. Kada su mlađeg sina donijeli kući, stariji sin imao je smiješnu reakciju tijekom prvog susreta. 

Spustio se na pod kako bi bolje vidio malenog brata, a onda se gotovo odmah počeo igrati s njim i rekao mu da mu je "ukrao" nos. Kada njegov brat nije reagirao na to, stariji dječak ga je odlučio probuditi i prema njemu viknuo: "Probudi se", što je nasmijalo sve prisutne oko njega. 

Videozapis je nasmijao korisnike TikToka koji su napisali da im se svidjelo vidjeti za promjenu smiješne prve susrete, a ne samo one od kojih se rasplaču. 

"Jedva ga je dočekao i raduje se ideji da se može igrati s njime", "Ovo je najrealniji prvi susret koji sam ikada vidjela na TikToku", "Kakav smiješan duo, tek su se upoznali, a već vidim da će zajedno raditi najslađe nevolje", "Stariji brat ga je jedva dočekao, preslatko", neki su od komentara tisuća korisnika TikToka. 

@_jennapierce We went through a serious "got your nose!!" Phase. No body’s nose was safe. Not even if youre only 3 days old! #newborn #siblings #funnysiblings #newbornbaby #funnyvideos #momsunder30 ♬ original sound - Jenna Pierce

Pročitajte više