VIDEO: Reakcija velikog brata koja će vam uljepšati dan!

Screenshot: YouTube 

UKOLIKO ste bili u situaciji kada ste svom starijem djetetu obznanili da će postati velika seka ili braco, to je sigurno bio vrlo zanimljiv trenutak. Netko je možda skakao od sreće, netko bio ljut, netko zbunjen, možda vas nisu ni doživjeli ili su samo monotono rekli - super. Ili se možda čak više niti ne sjećate kako je to izgledalo?! No, vjerujemo, zaista vjerujemo, da niste doživjeli reakciju poput malog šestogodišnjeg Irca Jakea Dooleya.  Oduševit će vas s koliko je iskrenih i itekako dobrodošlih emocija primio tu vijest. 
 
Tata je snimao, a mama je provodila njihov genijalan plan. Podijelili su mu kartice. Na prvoj je pisalo kako je obitelj već dugo željela nešto. Na drugoj - oprosti što je to trajalo toliko dugo. Na trećoj - Ali ja sam sada tu, pogledaj svoju majicu. Isprva je Jack bio zbunjen gledajući majicu koju nosi na sebi, a tada mu je majka dodala novu zelenu majicu na kojoj piše "Postat ću veliki brat". 
 
Njegovo lice u  trenutku kada shvati, njegova reakcija kada je osvijestio tu informaciju u svojoj glavici - nema riječi osim, pogledajte video. Vjerujemo da ćete se razgaliti!  

Pročitajte više