VIDEO Uspavljivala je sina, a onda je tata sve objavio na netu

Screenshoot: Facebook 

VEĆINI roditelja čak i nije toliki problem staviti dijete na spavanje. To je vrijeme maženja, pričanja priča, vrijeme pusica i odmora, i svaki roditelji koji to svakodnevno čini sa svojim djetetom voli te trenutke, ali isto tako najviše od svega voli kada dijete zapravo brzo zaspi. Čisto da ne zaspete s njim, u malom krevetu i nezavidnoj pozi, prije nego ste planirali još štošta obaviti prije svog spavanja. U tim trenucima roditelji ne biraju sredstva da se što prije i što tiše iskradu jer ako dijete spazi bijeg tada će uspavljivanje biti još i teže. 

I tako se mnogi roditelji diljem svijeta iskradaju kao lopovi, na prstima i u svakakvim pozama, ali ova mama... Ova je mama definitivno zaslužila medalju za najsmješnijih bijeg iz dječje sobe. Na njenu žalost, tata je veliki šaljivdžija pa je iskoristio kameru za sigurnost kao skrivenu kameru i sve objavio na netu. Uz komentar koji nas je dodatno nasmijao - "PS zvali su iz vojske draga - da im pokažeš kako se izvodi to obrnuto puzanje. To je vještina koju ne zna baš svatko!" 

Vjerujemo da i vi imate neke slične svijetle trenutke iz svog roditeljskog staža, ali vam muž nije šaljivdžija da vas ovako predstavi svijetu.

 

Pročitajte više