Youtuberica rodila sina 10 mjeseci nakon što joj je umrlo prvo dijete

YOUTUBE zvijezda Brittani Boren Leach rodila je sinčića 10 mjeseci nakon smrti tromjesečnog sina Crewa.

Podsjetimo, Crew je na Božić prestao disati u snu. Iako je dječak odmah prevezen u bolnicu, na životu su ga naredna četiri dana održavali aparati koji su naposljetku ugašeni, a obitelj je njegove organe donirala i tako spasila tri do četiri bebe. Pokopan je u haljinici sašivenoj od njezine vjenčanice, a influencerica je priznala kako se čak i nakon najvećeg gubitka u životu susretala sa zločestim komentarima. Četiri mjeseca nakon smrti djeteta otkrila je da je trudna.

Sada je na Instagramu otkrila kako je rodila sina kojem je dala ime Cole.

"Ovdje je. Rođen je u 8:33", napisala je uz emotivnu fotografiju, a priznala je i kako se suočava s puno različitih emocija te da objavu tipka "plačući".

U ranijoj objavi Brittani je napisala kako je u svoju bolničku torbu spakirala i omiljenu plišanu igračku svog preminulog sina.

"Spavam s Crewovom ljamom svake večeri, pa naravno da je ovdje sa mnom", napisala je.

S pratiteljima je dijelila trudničke trenutke, ali je iskreno govorila i o boli s kojom se još uvijek uči nositi.

"Podrazumijeva se da ljepota duge ne negira pustoš bilo koje oluje. Kad se pojavi duga, to ne znači da se oluja nikada nije dogodila. To znači da se usred tame i oblaka pojavilo nešto lijepo i puno svjetlosti. Olujni oblaci još uvijek mogu lebdjeti, ali duga pruža protutežu boja, energije i nade", napisala je jednom prilikom govoreći o "duginoj bebi" koju je upravo rodila.

Pročitajte više