Zagrlite se na najjače da srušimo taj Guinnessov rekord!

Foto: 123rf

Možda ste već čuli za inicijativu "Zagrli za Guinness - zagrli za rijetke" kojom pokušavamo srušiti dosadašnji rekord te zagrljajima uči u anale Guinnessove knjige rekorda. Inicijativu su povodom Međunarodnog dana rijetkih bolesti, koji se obilježava 29. veljače, pokrenuli članovi Hrvatskog saveza za rijetke bolesti, a dodatan poticaj akciji je dao i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. 

Akcija grljenja počela je već 21. veljače upravo s Milanom Bandićem koji je tom prilikom izjavio čak i to da kada ne bi radio kao gradonačelnik, onda bi se vjerojatno stalno grlio. Jer je on, kako je kazao, kao mazna mica maca. 
 
Dakle drage mame, vjerujemo da imate koga zagrliti i na taj način pridonijeti ovoj akciji da se Hrvatska upiše u ovu slavnu knjigu rekorda. 
 
Zagrljaje treba fotkati, a sliku postaviti na www.zagrlizarijetke.com, do 27. veljače, a kao nacija moramo skupiti 108.121 fotku zagrljaja kako bi mogli srušiti postojeći rekord velike Kanade.

Iako smo spram te zemlje mali vjerujemo da toliko fotki zaista možemo skupiti. Zato se brže bolje požurite s nekim zagrliti. Ako želite ispasti lijepi, slobodno odradite onoliko generalnih probi koliko vam obično treba da snimite dobar selfie. Ma čak i ako niste selfie tip, nitko ne kaže da sve mora ostati na jednom zagrljaju.

Zato idemo.  - Grljenje. Fotkanje. Postanje. 

Ništa lakše, zar ne? 


 
 

Pročitajte više