Zamislite da ste ovo vi i vaš partner

Foto: Facebook

RUMUNJSKA fotografkinja Natalia Mindu započela je seriju radova pod nazivom Urban Street Love snimajući ljubavne parove iz Bukurešta u njihovim ognjištima posvećujući svoj rad onim divnim ukradenim poljupcima, sačuvanim tajnama i neizgovorenim riječima.
 
Parove uglavnom pronalazi, ili oni pronalaze nju preko društvenih mreža. Upoznaju se tek na snimanju i to su parovi koji su voljni u svoju najdublju intimu pustiti promatrača. 
 
Rezultat su predivne prirodne fotografije pune osjećaja, zaljubljenosti i duboke povezanosti među parovima, a kako fotografkinja ima želju da ti uhvaćeni trenutci budu puni emocija ponekim parovima ovo je snimanje došlo kao neki oblik bračne terapije. 

Dok ih snimam kako se duboko gledaju u oči ili rade nešto s punim srcem, a želim da taj trenutak bude predivan, primoram ih da u tom trenutku uživaju dugo i duboko. Način na koji to čine često im daje onaj trenutak da zastanu i spoznaju svoje najdublje emocije prema partneru. 

Pred nama su fotografija ljubavnih parova iz Bukurešta, a fotografkinja Natalia Mindu najavljuje nastavak projekta u drugim zemljama kako bi uvidjela postoji li razlika u poimanju ljubavi i nekom tradicionalno specifičnom načinu odnošenja među parovima u drugim zemljama. 

Nakon Bukurešta slijede ljubavni sessioni u Francuskoj, Njemačkoj, Belgiji, Španjolskoj, Italiji, Mađarskoj, Velikoj Britaniji, Nizozemskoj, Portugalu, odnosno,  gdje god je parovi pozovu. 
Ne znamo kakav je vaš stav prema ovom projektu no nekako poželimo pitati ne biste li željeli imati ovakve intimne fotografije sebe i svog partnera, a da to nisu one fotografije s vjenčanja. Ako ih imate. 

Zamislite da ste ovo vi i vaš parter? 


























 

Pročitajte više